Indbetalinger

Medlemskontingent o.lign. indbetales på kontonr. 5343 0000685430

 

Linedancekontingent for efterår 2019 skal være indbetalt i uge 35 (senest 30.08.19)

Coupledance i uge 35 (senest 30.08.19)

 

Nye Kontingent regler:

 Indbetal både klubkontingent og dansekontingent samlet, det letter overblikket over din betaling, og er nemmere for dig. påfør dit navn og adresse og hvilke hold du går på i modtageroplysninger.

Klubkontingent:

 

 • ½ årligt klubkontingent 100,- betales af alle , dansere, instruktører, bestyrelse.

  Dansekontingent:

  1. hold Linedance i klubbens lokaler 20,- pr. gang (for efterår 2019 =340,-)

 • Ønsker man at danse på flere hold betaler man 250,- ekstra, gælder alle både ”udeholdsdansere” som har valgt alm. dansekontingent og indehold.

 • Rabatordning for ”udehold” som kan vælge at købe et 10-turs klippekort i stedet for alm. Dansekontingent som de kan bruge på ”udeholdene”, klippekortet kan ikke bruges i klubbens lokaler,  vælger de at betale alm.  kontingent kan de danse på 2. hold i klubbens lokaler for 250,- ekstra. Medlemmer der vælger at betale for et klippekort, skal betale alm. Kontingent som til 1. hold, hvis de vil danse på et hold i klubbens lokaler.

 • Coupledansere betaler 15,- pr. gang pr. person, skal betales på en gang. (efterår 2019 = 120,-). Ønsker coupledansere at danse linedance i klubben skal der betales dansekontingent som til 1. holds linedance.

 • Familierabat til hold med dansere med ”særlige behov/udfordringer (eks. Downs). Danseren skal være medlem af klubben og betale klubkontingent, herefter betaler man 20,- pr. familie (op til 5 medlemmer) pr. gang pr. time.

   

  ”Udehold” = diverse plejehjem, skoler, o.s.v.

  Klubbens lokaler = Fuglevangsvej

   

  OBS: Hvis der danses/betales for 2. hold Linedance i klubbens lokaler, er alle andre hold gratis, også ”udehold” og Coupledance.

   

  Bestyrelsen