Indbetalinger

Medlemskontingent o.lign. indbetales på kontonr. 5343 0000685430

 

Linedance/ coupledance kontingent for efterår 2021 

Indbetales senest 31 august!

 

Respekterer venligst frivilligt arbejde og indbetal til tiden :-)

 

Nye Kontingent regler:

Klub og dansekontingent er et fastsat kontingent og der betales fuld pris uanset hvornår på sæsonen man opstartet med at danse.

 Indbetal både klubkontingent og dansekontingent samlet, det letter overblikket over din betaling, og er nemmere for dig. påfør dit navn og adresse og hvilke hold du går på i modtageroplysninger.

Klubkontingent:

 

 • ½ årligt klubkontingent 100,- betales af alle , dansere, instruktører, bestyrelse.

  Dansekontingent:

  1. hold Linedance i klubbens lokaler 20,- pr. gang (for efterår 21 betales 380,- )

 • Ønsker man at danse på flere hold betaler man 250,- ekstra, gælder alle både ”udeholdsdansere” som har valgt alm. dansekontingent og indehold.

 • Rabatordning for ”udehold” som kan vælge at købe et 10-turs klippekort i stedet for alm. Dansekontingent som de kan bruge på ”udeholdene”, klippekortet kan ikke bruges i klubbens lokaler,  vælger de at betale alm.  kontingent kan de danse på 2. hold i klubbens lokaler for 250,- ekstra. Medlemmer der vælger at betale for et klippekort, skal betale alm. Kontingent som til 1. hold, hvis de vil danse på et hold i klubbens lokaler.

 • Coupledansere betaler 15,- pr. gang pr. person, skal betales på en gang (for efterår 21 betales 120,-  ). Ønsker coupledansere at danse linedance i klubben skal der betales dansekontingent som til 1. holds linedance.

 • Familierabat til hold med dansere med ”særlige behov/udfordringer (eks. Downs). Danseren skal være medlem af klubben og betale klubkontingent, herefter betaler man 20,- pr. familie (op til 5 medlemmer) pr. gang pr. time.

   

  ”Udehold” = diverse plejehjem, skoler, o.s.v.

  Klubbens lokaler = Kometvej

   

  OBS: Hvis der danses/betales for 2. hold Linedance i klubbens lokaler, er alle andre hold gratis, også ”udehold” og Coupledance.

   

  Bestyrelsen